+31 (0)6 520 084 55 info@luxillusions.com

Masterclass

Dutch School of Magic

Op de Dutch School of Magic in Assendelft leren beginnende goochelaars de fijne kneepjes van het vak en werken professionals aan perfectie. 

De magicians van LUX Illusions geven – onder geheimhouding – een aantal exclusieve geheimen door aan het publiek. De LUX-goochelaars geven les op de Dutch School of Magic, maar werkten ook mee aan het kinderprogramma De magische winkel (AVROTROS) en waren te gast op verschillende ROC-scholen.

Of het nu gaat om een jonge doelgroep of een bedrijfsuitje, de illusionisten weten toeschouwers van alle leeftijden te boeien met de goochelworkshops. Door zelf aan de slag te gaan, leert het publiek echte goochelgeheimen om zo de kunst van het schijnbaar onmogelijke te ervaren.

Naast insights over de geschiedenis en het ontstaan van de goochelkunst, wordt er ook ingespeeld op actuele trends en wetenswaardigheden op het gebied van illusies met de mind

Natuurlijk neemt de deelnemer aan het einde van de workshop een aantal trucs en goochelervaring mee naar huis, die garant staan voor een hoop plezier en succes bij vertoning aan familie, vrienden en collega’s!

Uitgevoerd door :

Hoofdcategorieën

Up Close

On Stage

Masterclass

Concept
development

Reach out to us,
and we'll get back to you!

+31 (0)6 520 084 55
info@luxillusions.com

Luc Elson

Creatief Manager
luc@luxillusions.com

Chris de Groot

Productiemanager
chris@luxillusions.com

© LUX Illusions 2019